Adverteren voor een beginnend bedrijf

 

Publicaties en gratis tools

  • Begin met lokale print en online publicaties. Er zijn waarschijnlijk veel publicaties die uw lokale omgeving en doelgroep te dienen. Neem contact op met de advertentieafdeling van de publicatie om te informeren naar tarieven en een gevoel te krijgen voor hun lezerspubliek.

 

  • Maak gebruik van gratis of goedkope online tools. Sociale media platforms zoals Facebook en Twitter kunnen geweldige plaatsen zijn om te beginnen met het promoten van uw bedrijf. U kunt ook een website of blog maken om uw naamsbekendheid te vergroten.

Betrokken raken en mond tot mond reclame

  • Raak betrokken bij de gemeenschap. Sponsor een lokaal evenement of deelnemen aan een beurs. Dit zal uw naam bekend maken en u helpen contacten te leggen met potentiële klanten.

 

  • Gebruik mond-tot-mondreclame. Vraag uw tevreden klanten om hun vrienden over uw bedrijf te vertellen. Bied prikkels zoals kortingen of coupons om hen aan te moedigen het woord te verspreiden.

Wees creatief en controleer uw resultaten

  • Wees creatief. Er zijn veel manieren om het woord te krijgen over uw bedrijf zonder de uitgaven veel geld. Word creatief en denk buiten de doos om te komen met betaalbare reclame ideeën die voor u werken.

 

  • Controleer uw resultaten. Houd de leads en sales bij die u genereert uit uw reclame-inspanningen. Dit zal u helpen bepalen wat werkt en wat niet werkt, zodat u uw strategie dienovereenkomstig kunt aanpassen.

 

Conclusie

  • Reclame hoeft niet duur te zijn om effectief te zijn. Met een beetje creativiteit en inspanning, kunt u het woord uit over uw bedrijf op een krap budget. Door deze tips te volgen, bent u goed op weg naar succes. Met een beetje moeite en creativiteit, kunt u uw bedrijf te krijgen om een geweldige start met reclame op een krap budget. Een goede reclame kan ook voor een onwijs goede conversie optimalisatie zorgen.

 

Bron: brandfirm online marketing

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *